2009. szeptember 6., vasárnap

Candy corn

Csajok!

Beszéltünk róla a múltkor, hogy néhányan szívesen látnánk egy kis tradicionális cukorkát a Halloween-i bulin. Arra gondoltam (mivel sehol sem találok, a neten sem magyar oldalon, utalást is alig), a multin megkérdezhetnénk, esetleg segítene-e nekünk valaki. Biztosan akadna olyan bökögető virtuális barátnő, aki vásárolna nekünk kint, és elpostázná. Mi pedig cserébe küldenénk neki vmi apróságot. :) Mit gondoltok? Ahogy néztem, nem drága kint, de a posta azért megnyomná... Egyedül nem szívesen vágnék bele. No, mit gondoltok?

Pussz! Vica

8 megjegyzés:

  1. Szia, Vica!

    Részemről mehet! Örülnék neki!

    VálaszTörlés
  2. Vica, írtam a sugarshop-nak, de még nem válaszoltak! Felhívom őket jövő héten. Várjuk meg, hátha forgalmaznak ők is.
    De egyébként benne vagyok !

    VálaszTörlés
  3. Felhívtam a Sugarshopot, szerintem nem tudták, hogy mit szeretnék :), de azt mondták, náluk nem lehet kapni ilyen cukrot.
    Még beindítok egy vonalat, élnek kint barátaim Amerikában, hátha ők küldenének!

    VálaszTörlés
  4. De jó volna!:) Köszi, Melinda.:))) A telefont is!

    VálaszTörlés
  5. Csajok, írt a barátnőm! Tud venni nekünk, sőt "botocskákat" is. Úgy emlékszik 10-12 db van egy csomagban. De ha tudja, hogy mennyit kérünk, elmegy megnézi pontosan. Októberben talán megy hozzájuk valaki, de talán ő is jön haza, el tudnák hozni (feltéve, ha nem 10 kg-ot rendelünk:)-különben marad a posta.

    VálaszTörlés
  6. Jujdejóóóóóóóóóóóóó!:))))) 10-12 botocska, vagy candy corn? Ez utóbbiból én még csak súlyra adagolttal találkoztam, bár ugye az a neten...:) Ti mennyit kérnétek? Melinda? Tisztára fel vagyok ajzva.:))))) Juj, tök jó volna vagy harminc botocska is, nem? Nemistudom.:)))) Kösziiiiiii!

    VálaszTörlés
  7. Engem is érdekelne a cukorka. Írjatok ha van valami konkrét, hogy mikor jön, mennyibe kerülne stb.

    VálaszTörlés